Friday , 15 January 2021
Breaking News

IMZOT ANGELO MASSAFRA MESAZH PËR PANDEMINË

Edhe në meshën e kësaj të dielë, arqipeshkvi i dioqezës Shkodër – Pult, Imzot Angelo Massafra u ndal tek pandemia.

Ai apeloi sërish që duhet të kemi kujdes, pasi Zoti na ka dhënë jetën dhe lirinë.

Një mesazh të fortë e kishte edhe ndaj atyre që tregohen kokëfortë ndaj kësaj sëmundje dhe kërkoi që të mbrojmë jetën tonë dhe të tjerëve.

Lexoni dhe kete

BANORËT E BLERANIT NË PROTESTË

Asnje “dum dum” nuk do kaloje per kete rruge nese do sjellin mbeturina. Ka qene …