Sunday , 29 November 2020

Imzot META: NE NUK MUND TË HARROJMË ATË ÇFARË KA NDODHUR

Në kujtim të 70-vjetorit të vdekjes të së lumes Marie Tuci, këtë të shtunë u organizua edhe një meshë e shenjtë, e cila u udhëhoq nga ipeshkvi i Rrëshenit, Imzot Gjergj Meta.

Ai tha se në lidhje me figura si Marie Tuci ka 2 lloj qëndrimesh.

Por, ne nuk mund të harrojmë atë çfarë ka ndodhur shtoi Imzot Meta.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …