INAGURIMI I RRUGES SE VARREZAVE NE BELTOJE

Pasditën e së merkurës, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, ka inspektuar inagurimin e rrugës së varrezave në Beltojë të Njësisë Administrative Berdicë të Bashkisë Shkodër. Prej vitesh nëvojitej ndërhyrja në këtë rrugë dhe më në fund, banorët tashmë do të kenë një rrugë me kushte të tjera. Sipas kryebashkiakes Ademi, rikonstruksioni i kësaj rruge ka qënë prioritet i Bashkisë Shkodër dhe premtoi se do të vazhdojmë ndërhyrjet edhe në rrugë të tjera.

Por, më tej Ademi tregoi disa prej investimeve të realizuara nga Bashkia Shkodër në kohët e fundit.

Ndërkohë, këtë vit është planifikuar asfaltimi i rrugës Malësorët e Mullirit Trush, rehabilitimi i rrugës Qendër-Trush, asfaltimi i rrugës Gjergj-Jakinëve Bërdicë e Sipërme dhe asfaltimi i rrugës Palokaj në Bërdicë të Madhe.

Lexoni dhe kete

PROBLEMATIKAT MJEDISORE NE LEZHE

Rajoni i Lezhës ka një variacion relievi dhe problematika mjedisore është mjaft e gjere, ndaj …