Saturday , 26 September 2020

INAGUROHET XHAMIA NE KALANE E DRISHTIT

Eshte inaguruar ne kalane e Drishtit xhamia e Drishtit e cila kohe me pare ka qene ne nje gjendje te amortizuar por nepermjet nje investimi te shoqates “Instambul” eshte bere i mundur ndertimi i xhamise se re ne kalane e Drishtit. Myftiu i Shkodres imam Muhamed Sytari e quajti te bekuar kete dite pasi banoret e Drishtit kane ditur te ruajne vlerat e fese islame.

E nderkohe edhe ambasadori i Turqise Hidayet Bayraktar tha se cdo investim qe behet ne Shqiperi nga shoqatat turke jane fryt i vllazerise qindra vjecare.

Ky inagurim i xhamise ne kalane e Drishtit behet ne kuader te rilejmit te fese me ligj ne vendin tone.Ne ceremonine e inagurimit te kesaj xhamie merrnin pjese imame,perfaqesues te shoqates Instambul besimtare e banore te kesaj zone.

Lexoni dhe kete

TURIZMI KULTUROR NË SHKODËR DREJT ZEROS

Një nga sitet më atraktive turistike sic është Kalaj Rozafa e Shkodrës, këtë vit është …