Thursday , 21 February 2019

INAUGUROHET “VELIPOJA GRAND EUROPA RESORT”

Në një mbrëmje festive është inauguruar “Velipoja Grand Europa Resort”, një prej investimeve të rëndësishme në brigjet e Adriatikut. Punimet që zgjaten rreth 5 vite, i ndryshuan imazhin kësaj zone dhe turizmit në këtë plazh, duke i ofruar standarte të larta të hoteleri – turizmit. Administratorja Belma Çela thotë se shteti duhet të ndjekë këto hapa, për t’i dhënë vendin që i takon zhvillimit të turizmit.

Ndërsa, kryebashkiakja Voltana Ademi e quajti “Velipoja Grand Europa Resort”, modelin e duhur të investimit.

Të ftuar ishin përfaqësues të biznesit në Shkodër, të pushtetit vendor si edhe të politikës.

Lexoni dhe kete

BASHKIA LEZHE NIS REHABILITIMIN E RRUGES SE KOTERRIT

Me ta ardhurat e sajë Bashkia Lezhë ka nisur një sërë investimesh për rehabilitimin e …