Breaking News

INCIDENT TE SHKOLLA SHEJNAZE JUKA, ADEMI DEBATE ME DREJTUESIT E POLICISE

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi ka debatuar me policinë e cila ishte e pranishme në Shkollën “Shejnaze Juka”, për shkak se policia sipas saj është futur në ambientin e shkollës pa asnjë autorizim. Ademi ka debatuar në telefon me Drejtorin e Policisë Shkodër Niko Brahimaj dhe Shefin e Komisariatit Shkodër Lorenc Dema.

Ademi u shpreh se ka depozitur pranë Prokurorisë së Shkodrës një padi ndaj KQZ-së dhe ndaj Policisë së Shkodrës.

Ademi kërkoj nga policia një shkresë zyrtare që të futen në ambinetet e shkollës dhe jo në mënyrë arbitrare.

Lexoni dhe kete

SHEMBJA E TEATRIT, REAGON EDHE PD SHKODËR

Për shembjen e teatrit kombëtar ka reaguar edhe Partia Demokratike dega Shkodër. Në një njoftim …