Wednesday , 17 January 2018

INDUSTRIA E BIMEVE DHE ERZAVE

Qeveria Shqiptarë duhet ti sdudioje mirë grandet që jep për kompanitë e bimeve dhe erzave në vendin tonë, pasi po përfitojnë ata që nuk kanë qëllim që ta zhvillojnë këtë industri.Kështu është shprehur kreu i Industrisë së bimëve dhe Erzave, Filip Gjoka, i cili thotë se këto para duhet të shkojnë tek agrosistet që kanë eksperience në këtë fushë.Sipas Gjokes është e nevojshme dhe mbështetja për fermert që të rrisin prodhimin dhe të ulin kostot.

Industria e bimeve medicioanle dhe erzave ka të punësuar mijera punonjes në mbarë vendin, duke dhënë një ndikim mjaft pozitiv për ekonominë e shumë familjeve.

Lexoni dhe kete

LEZHE, MBYLLET PER AUTOMJETET SHESHI “GJERGJ KASTRIOTI”

Sheshi “Gjergj Katrioti” në qytetin e Lezhës është mbyllur për automjetet dhe do të vijojë …