Wednesday , 1 April 2020

INFEKTIMI I INFERMIERES ME COVID-19

Pas identifikimit të rastit të parë me COVID 19 në Kallmet te Lezhës situata në fshat, ka ndryshuar. Të moshuarit janë më të kujdesshem. Ndërsa të rinjte duken se nuk e kanë marrë seriozisht situatën.

Banorët e Kallmetit tregojnë se familja e infermieres që u infektua me coronavirus eshte vete izoluar dhe se nuk i kanë takuar.

Infermierja e poliklinikes me banim në fshatin Kallmet, ishte rasti i parë me covid-19 në Lezhë, ndërsa ende mbetet e paqartë se si ajo është infektuar me këtë sëmundje.

Lexoni dhe kete

POLICIA E SHTETIT VIJON KONTROLLET NË TERRITOR

Policia e Shtetit vijon kontrollet në të gjithë territorin, në zbatim të masave kufizuese të …