INFO KULLLA MIRDITA NE RUBIK

Të gjithë turistet vendas dhe të huaj që duan të dinë atë çfarë ofron Mirdita, Mati dhe Puka tashmë do të kenë një vend orjentimi.Në Rubik pranë rruges së kombit është ngritur një qender e cila quhet Info Kulla Miridita.Ndërtimi i sajë u bë i mundur nga një shoqatë austriake në bashkëpunim me Bashkinë Mirditë.Në ceremoninë e inagurimit të këtij investimi mjaft të rëndësishem ishin të pranishem Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sportit Lindita Nikolla, përfasues të shoqates që financuan këtë projekt, drejtues lokal si dhe dhjetra banorë të zones.

Ministria, Lindita Nikolla, tha se ky vend nuk do të jetë thjesht një pike turistike por do të kthehet në një insitucion të mirfillte të dijes.

Info Kulla Mirdita e ngritur në shërbim të turizmit është unike dhe e para e këtij llojit në shqipëri dhe më gjere.Kjo qender do të qëndroje e hapur çdo ditë, ku një staf i kualifikuar do te jetë në shërbim të vizitoreve të cilët duan të marrin informciaon turistik mbi Mirditen dhe më gjere.

Lexoni dhe kete

ÇEZME TE REJA NE SHERBIM TE QYTETAREVE SHKODRANE

Haxhi Besnik Elbasani, një besimtar musliman në qytetin e Shkodrës, ka vendosur të kontribuojë jo …