Saturday , 20 January 2018
Breaking News

INFRASTRUKTURA DHE NGROHJA NE SHKOLLAT E BASHKISE SHKODER

Nje tjeter teme qe ka sjellur debate ne mbledhjen e Keshillit Bashkiak Shkoder ka qene edhe ngrohja dhe infrastruktura ne shkollat e Bashkise Shkoder. Duke vene ne dukje problematikat kryesisht ne shkollat e njesive administrative, keshilltaret kerkuan informacion edhe per menyren se si do te behet ngrohja ne te gjitha shkollat, por edhe nderhyrje te menjehershme.

Pavaresisht nisjes se shperndarjeve te druve ne disa shkolla te njesive administrative dhe Bashkise Shkoder, serish nje pjese e shkollave nuk e kane zgjidhur akoma problemin e ngrohjes.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR DHE BANKA BOTËRORE, BASHKËPUNIM PËR RRUGEN E THETHIT

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo …