INFRASTRUKTURA NE LEZHE E AKSESUESHME PER INVALIDET

Trotuaret e qytetit të Lezhës tashmë do të jenë lehtësisht të aksesueshme edhe për përsonat me aftësi të kufizuara.Problematika e ngritur na vazhdimësi nga këta të fundit ka marrë vemendjen e Bashkisë.Në të gjitha trotuaret e qytetit janë ndërtuar rampa, me qëllim lehtësimin e lëvizjes për nënat me fëmije dhe përsonat me aftësi të kufizuara.Nën kryetarja e Bashkisë Lezhë Alfrida Marku, thotë se ky investim ka qenë një domosdoshemeri, ndërsa ka garantuar se një ndërhyrje e tillë do të realizohet edhe në Shëngjin.

Ky investim i realizuar nga Bashkia Lezhë, erdhi si domosdoshmeri për të patur një mjedis pa barriera brenda qytetit të Lezhës, zotim ky i kryebashkiakut Fran Frrokaj që tashmë është bërë realitet.

Lexoni dhe kete

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME SHKOLLA NË ROMË TË ITALISË

Shkolla profesionale “Hamdi Bushati” në qytetin e Shkodrës po kërkon të arrijë një tjetër marrëveshje …