Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

INSPEKTIMI I RRUGËS SË RE TË SAMRISHTIT NË DAJÇ

“Do të vazhdojmë të investojmë për përmirësimin e jetës jo vetëm në Dajç, por në të gjithë territorin e Bashkisë së Shkodrës”. Kështu është shprehur kryetarja e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi gjatë inspektimit të rrugës së re në Samrisht të Njësisë Administrative Dajç. Investimi me vlerë 14.5 milion lekë të reja nga të ardhurat e Bashkisë së Shkodrës, është Loti i i rikosntruksionit të rrugëve të brendshme në fshatin Samrisht.

Ademi premtoi se investimet do të vijojnë edhe në zonat e tjera të Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, NË SHQIPËRI SITUATA E QETË

Drejtuesja e departamentit të epidemiologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, Silva Bino, ka dalë këtë …