Saturday , 20 January 2018
Breaking News

INSPEKTORE TE TATIMORES PRANE DOGANES

Nje muaj me pare shefi i hetimit tatimor Pal Lera deklaroi se ne dogana mund të kaloj mall i pa deklaruar. Kjo ka bere qe drejtoria e pergjithshme e tatimeve prej 10 ditesh te dergoje inspektoret e saj prane drejtorise se doganave ne menyre qe te jete nen kontroll gjithcka qe kalon ne doganen e Shkodres.

 

Po ashtu bizeneset qe paraqesin rrisk vijojne te jene nen vezhgimin e tatimeve ku 4 deri ne 6 grupe inspektoresh cdo dite jane ne terren

Disbalancat mes doganave dhe tatimeve edhe me heret kane qene nje problem, ku tatimet kane patur me shume te ardhura. Ne bizneset e Shkodres vijon akoma inventarizimi i mallrave te pa deklaruar.

Lexoni dhe kete

ISH KREU I ARRSH-SE PADITET NĂ‹ PROKURORI, 54 MLN USD DĂ‹M NĂ‹ RRUGĂ‹N TIRANĂ‹-ELBASAN

Ministri i InfrastrurĂ«s dhe EnergjisĂ« Damian Gjiknuri ka kallĂ«zuar nĂ« ProkurorinĂ« e Krimeve tĂ« RĂ«nda …