Wednesday , 27 June 2018

INSPEKTORIATI SHTETEROR SHENDETSOR NE SHENGJIN

Subjektet turistike, restorantet, strukturat akomoduese,
subjektet prodhuese dhe ato tregtare, sistemet e ujit te
pishem sebashku me kaptazhet e tyre dhe deri ne pikat
fundore, impiantet e perpunimit te ujerave te zeza,
gropat septike deri tek ndalimi i derdhjeve te ujerave te
zeza ne det jane bere objekt i inspektimeve ne zonat
turistike te lezhes nga inspektoriati shteteror
shendetsor. Ne terren ishte vete kreu i ketij institucioni
Eltar Deda, sipas te cilit zonat turistike kane vemendjen
kryesore pershkak edhe te fluksit te pushuesve, ndersa
ka shtuar se monitorimi do te vijoje deri ne fund te
mbylljes se sezonit turistik.Inspektimet e vazhdueshme te inspektoriatit shteteror
shendetsor vine gjate stines se veres si nje
domosdoshmeri per te parandaluar krijimin e
problematikave shendetsore, ndersa serish shengjini
evidentohet si nje zone ku nuk ka derdhje te ujerave te
zeza ne de

Lexoni dhe kete

ADEMI: TE MBLIDHEMI PER TE DISKUTUAR ÇDO GJE QE KA LIDHJE ME VLLAZNINE

Pas dështimit të zhvillimit të mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të klubit Vllaznia, ka reaguar …