INTERES PER ARSIMIN PROFESIONAL NE LEZHE

Shkollës së mesme profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë do ti shtohet edhe drejtimi teknologji ushqimore këtë vit të ri shkollor, duke ju pergjigjur në këtë mënyre kërkeses së vazhdueshme të biznesit për punonjes të arsimuar në këtë fushë. Lajmi është bërë i ditur nga drejtori i kësaj shkolle Bardh Dedgjonaj sipas të cilit interesi i të rinjeve për të ndjekur arsimin profesional po vjen gjithnjë në rritje.Deri tani janë regjistruar mbi 100 nxënës në shkollen profesionale, ndërsa dega më e preferuar është hoteleri turizmi.

Në këtë shkollë ndjekin studimet nëxënës nga zonat veriore të vendit por edhe më gjere.

Përfundimi i arsimit profesional shihet si një mundesi e mire punësimi në të ardhmen, ndaj në Lezhë i është kushtuar mjaft vemendje shkollës profesionale gjatë viteve të fundit.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …