Thursday , 3 December 2020

INTERES PER ARSIMIN PROFESIONAL NE LEZHE

Interesi i të rinjve për arsimin profesional po vjen gjithnjë në rritje. 75 është numri i nxënësve të regjistruar që prej 1 korrikut në shkollen profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë, ndërsa proçesi i regjistrimeve do të vijojë deri në fund të këtij muaji dhe do rinisë sërish në shtator.

Drejtori i shkollës “Kolin Gjoka” Bardh Dedgjonaj thotë arsimi profesional po kërkohet kryesisht nga nxënës me rezultate të mira në mësime.

Në shkollën profesionale në Lezhë ka 5 drejtime të ndryshme, por dega më e kërkuar është hoteleri turizmi, ndërsa nxënësit që ndjekin arsimin në këtë shkollë janë nga të gjitha zonat veriore të Shqipërisë dhe me gjerë.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …