Saturday , 16 February 2019

INTERESI I PUNE-KERKUESVE PER PUNESIMET SEZONALE

Këtë vit subjektet kanë shfaqur interes pranë zyrave të punës për të punësuar përsona të aftë për punë. Kështu shprehet drejtorja e zyrës së punës Shkodër, Rozafa Zmijani, në një prononcim për mediat. Por, sipas saj problemi është se në listat e zyrës së punës ka pak përsona me kurse për kamarier.

Për këtë, vështirësia qëndron tek gjetja e punëkërkuesve të duhur.

Natyrisht sezoni turistik rrit nevojë për të punësuar më shumë përsona, kryesisht në plazhe.

Lexoni dhe kete

14 SHKURT, DITA E SHEN VALENTINIT

Ashtu si në të gjithë vendin edhe në Shkodër, qytetarët kanë festuar festën e Shën …