INUK do nise aksionin ne Lezhe

Kreu i bashkise se lezhes viktor tushaj ka pohuar me ne fund se inuk do te nderhyje ne lezhe duke prishur objekte disa kateshe. Ashtu sic ishte deklaruar me pare ne televizionin rozafa, qeveria shqiptare ka miratuar edhe fondin per kompensimin e pronareve, pasi objektet jane me leje.

Demshperlimi i tyre do te behet para se ndertimoret te vendosin fadromat perballe ketyre bizneseve. Tushaj nuk ka identifikuar objektet qe do te prishen duke shtuar se ato jane ende ne proces verifikimi, kjo per te pare se cilat prej tyre u bien ndesh projekteve qe po zbatohen ne kete qytet.
Ajo per te cilen ende nuk ka folur kreu i bashkise se lezhes eshte fakti se cilat ndertime te tjera brenda qytetit do te prishen pasi kane zaptuar hapsirat publike, nje aksion tjeter ky qe do te zhvillohet ne kete qytet.

Lexoni dhe kete

KULLAT E VROJTIMIT E NDOTJA AKUSTIKE, PROBLEM NE VELIPOJE

Gjatë mbledhjes së komitetit rajonal të turizmit në Velipojë, Petrika Dumka, përfaqësues i drejtorisë vendore …