Monday , 25 October 2021

INVALIDET NE QYTET NUK MARRIN KEMPIN NE AFATE

Ndonese nje dite me pare drejtori I ndihmes ekonomike prane bashkise Shkoder Shkelzen Mustafaraj tha se invalidet ne qytet nuk kane probleme me terheqjen e invaliditetit ndryshe ndodh ne realitet. Jane invalidtet te cilet ankohen se duhet ti kishin terhequr parate qe me daten 5 por ne fakt ka kaluar nje jave dhe askush nuk jep nje pergjigje.Nese me inmvalidet e ish komunave problem mbetet lidhja e kontratave me bankat pas reformes se re administrative me qytetin nuk ka asnje arsye se perse kete muaj nuk jane dhene ndihma e invaliditetit. Ende nuk dihet nese problem qendron tek kalimi ne thesar apo bankat te cilat nuk mbajne pergjegjshmeri per dhenjen ne kohe te invaliditetit

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …