Saturday , 14 December 2019

INVESTIMET NË MONUMENTET E DRKK SHKODËR

Drejtoria Rajonale Kombëtare e Kulturës Shkodër ka zhvilluar një sërë ndërhyrjesh në monumentet e Qarkut Shkodër. Drejtorja e kësaj drejtorie Majlinda Laçaj gjatë një prononcimi për mediat, përmend objektet që janë restauruar në qytetin e Shkodrës, por edhe më gjërë. Natyrisht një vëmendje më e veçantë i kushtohet Kalasë Rozafa, e cila çdo vit i nënshtrohet restaurimeve.
Laçaj theksoi se ndërhyrjet apo restaurimet do të vijojnë përgjatë gjithë vitit në ato monumente ku nevoja për të ndërhyrë është më e madhe.

Lexoni dhe kete

“SHQIPTARËT PO PËRBALLEN ME NJË REGJIM TË NGJASHËM TË 22 MARSIT 1992”

Shqiptarët sot po përballen me një tjetër sistem, me një tjetër regjim, të ngjashëm me …