Sunday , 29 November 2020

INVESTIMI NË BULEVARDIN “MEHMET PASHË PLAKU”

Bulevardi “Mehmet Pashë Plaku” në qytetin e Shkodrës ka pasur nevojë për ndërhyrje në infrastrukturën nëntokësore dhe mbitokësore.

Si rrjedhojë, Bashkia Shkodër ka ndërhyrë në një zonë me densitet të lartë banorësh, njesishë tregtare e të shërbimit, pallate por edhe banesa private, duke bërë të mundur një investim.

Përfundimi i këtij investimi të rëndësishëm për zonën por edhe qytetin, do të krijojë një mjedis në sherbim dhe funksion të banorëve, bizneseve dhe njësive të shërbimit aty.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …