Friday , 21 February 2020
Breaking News

IRFAN DOMNORI TREGON ARSYEN E DËNIMIT NË MAL TË ZI

Me datë 27 dhjetor të vitit të kaluar u nis për një ekspozitë në Ulqin. Por, pasi iu bë kontroll në pjesën e doganës malazeze përfundoi në burg. Atleti shkodran Irfan Domnori tregon çfarë ndodhi në vendin fqinj.

Por për çfarë ishte arrestuar Domnori?

Përveç burgut është dënuar me 3 muaj dëbim nga Mali i Zi.

Domnori qëndroi për 10 ditë në burgun e Spuzhës në shtetin fqinj.

Lexoni dhe kete

NGA RRËZIMI I BUSTIT TË DIKTATORIT DERI MË SOT… NJËSOJ

Plot 29 vite më parë, 20 shkurt 1991 qytetarë e kryesisht të rinjtë, rrëzuan bustin …