Thursday , 19 April 2018

IRSH: BASHKIA SHKODER KA PERMIRESUAR TRANSPARENCEN ME PUBLIKUN

Pas nje viti e gjysem monitorim, Bashkia Shkoder ka ndryshuar dukshem nivelin e transparences. Kete e ben me dije progres-raporti i fundit i publikuar nga Shoqata intelektualet e rinj shprese.

Por ende mbeten ne nivele jo te duhura njesite administrative. Per kete intelektualet e rinjt shprese, rekomandojne.

Ne fillim te monitorimit ne maj te vitit 2016, Bashkia Shkoder kishte me shume se 50% tew mungeses se nivelit te transparences. Ligji i ri  per “Transparencen” publike tashme i jep te drejte cdo institucioni qe te kete programin e posacem te transparences.Ne kete kuader edhe intelektualet e rinj Shprese, kane ndermarre  projektin “Te ndertojme nje te ardhme, transparence ne Shqiperi”.

Lexoni dhe kete

“KONTROLLET NE ZONEN E PREKALIT, JO VETEM PER KANABIS POR EDHE SEZONIN TURISTIK”

Gjate nje takimi te zhvilluar ne Njesine Ana e Malit, per parandalimin e kultivimit te …