Breaking News

ISH-POLICI NE LAÇ, APEL PER NDIHME

Ka punuar për 12 vite në policinë e shtetit madje dhe është plagosur rëndë në detyre, dhe nuk ka përfituar dëshmpërblim apo pension.Përsonazh i kësaj histori është Lin Kalthi nga Laçi i cili është liruar nga detyra në vitin 2012-të.Kalthi thotë se që prej plagosjes nuk është i aftë të kryejë punë krahu dhe kjo ja ka vështiresuar jetesen, daj dhe kërkon që të trajtohet me pension invaliditeti.

Ish polici tregon se ka trokitur disa herë dyerve të insitucioneve, duke kërkuar të drejten që i takon por pa marrë asnjë zgjidhje.Familja 4 anëtareshe e Lin Kalthit përballet me veshtiresi të shumta ekonomike, pasi nuk kanë asnjë të ardhur, ndaj e vetmja shpresë është rishikimi si dëmshperblim nga funksioni i tij si polic apo ndonjë pension që mund ti ofrohet.

Lexoni dhe kete

MBROJTJA E LIQENIT TE SHKODRES DHE LUMIT BUNA

Në kuadër të programit Seniora, zbatuar nga REC Shqipëri me financim të qeverisë suedeze, forumi …