Monday , 26 February 2018

ISH- REPARTI USHTARAK, 50 MLN EURO INVESTIM

50 milion euro eshte fondi qe do te shnderroje ish repartin ushtarak ne Rrence te Gurit te Zi, ne nje qender multifunksionale e cila do u sherbeje Shqiperise, Kosoves dhe Malit te zi. Inspektimet jane kryer kete te marte ku moren pjese edhe perfaqesues te NATOS, si financuesi kryesor. Shefi i emergjencave civile Shemsi Premi tha se qendra do te kete disa funksione.

Edhe homologet e Kosoves dhe Malit te zi vleresuan bashkepunimin nder-shteteror

 

Investimet paraprake do te nisin gjate ketij viti, ndersa Emergjencat civile mohuan qe kjo te jete prone private, pasi sipas tyre disponojne dokumentet se ish reparti eshte ende prone shteterore.

 

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …