Saturday , 18 January 2020
Breaking News

ISH TE PERNDJEKURIT: DENOJME NDALIMIN E NDREGJONIT NGA POLICIA

Ish te perndjekurit Shkoder kane denuar ndalimin e presidentit te unionit mbarekombetar Besim Ndregjoni nga policia gjate paradites se sotme. Kryetari I shoqates Zenel Drangu tha se ndalimi eshte plotesisht I padrejte pasi nuk mund ti faturosh te gjithe fajin Ndregjonit.

Por quditerisht Drangu ka nje mendim te ndryshem per shkaterrimin e bunkerit nga ana e protestuesve gjate dites se marteDrangu thote se e denon shkaterrimin e tij pasi bunkeri duhet te hiqet nga ana e institucioneve.

Nje dite me pare Presidenti I unionit mbarekombetar Besim Ndregjoni ftoj protestuesit qe ti drejtohen bunkerit te vendosur prane ministrise se brendshme qe me vone u shkaterrua. Ndersa kryetari I ish te perndjekurve Shkoder Zenel drangu nuk ka qene as pjese e protestes.

Lexoni dhe kete

STERILIZIMI I KAFSHËVE NË SHKODËR

Prej disa ditësh në Shkodër është kryer procesi i sterilizimit të disa kafshëve në Shkodër …