Sunday , 8 December 2019

Ish te perndjekurit konfirmojne se ne takimin me Ministrin kishte vetem gra

Me nje gjuhe aspak te pershtatshme dhe tone arrogande ka nisur konferenca per shtyp e kryetarit te shoqates se ish te perndjekurve kunder individeve te caktuar.Ndonese nuk ka permendur emra konkret Drangu ka shigjetuar gazeta te caktuara te cilat sipas tij po denigrojne emrin e vete Drangut

Deklarata kishte ne thelb takimin qe eshte zhvilluar disa dite me pare me Ministrin e mirqenjes sociale Erjon Veliaj. Kete takim Drangu e quajti te suksesshem por ne momentin qe u pyet se perse mungonin ish te perndjekurit ai tha se data 20 Shkurt ishte e zene me aktivitete dhe ish te perndjekurit zgjodhen aktivitetet e tjera dhe jo ate me ministrine Veliaj.

Por zera kunder takimit te Veliajt me ish te perndjekurit ka edhe brenda shoqates. Dede AShta pergjigjet se salla u mbush me gra te cilat u sollen nga eksponente te PS- se.

Une jam denuar me 15 vite burg ka perfunduar Drangu duke hedhur poshte akuzat keq dashese ne emer te tij.

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet …