Thursday , 22 February 2018

ISH- TE PERNDJEKURIT, KUNDER EMERIMIT TE GRAMOZ RUÇIT NE KRYE TE KUVENDIT

Kryetari I Unionit Mbarëkombëtarë të të përndjekurve politik Shqipyar Besim Ndre Gjoni u shpreh se sot po ri instalohen Stalinistët në pushtet, ai kërkoi nga Partia Demokratike dhe nga opozita të mos lejoi që séance e zgjedhjes së Gramoz Ruçit në krye të kuvendit Shqiptar të zhvillohet.

Ndregjoni akuzon se e gjitha kjo erdhi si pasojë e marrveshjes mes drejtuesit të maxhorancës dhe kreut të opozitës.

Të përndjekurit politik kanë kundërshtuar zgjedhjen e Gramoz Ruçit në krye të kuvendit të Shqipërisë ndërsa kanë paralajmëruar protesta.

Lexoni dhe kete

REFORMA E UJIT, SENSIBILIZOHEN QYTETARET NE LEZHE

Reforma e qeverisë për ujin ka sjellë sensibilizim të qytetareve në Lezhë për të shlyer …