Breaking News

ISHIN BLLOKUAR NE DUKAGJIN, TRANSPORTOHEN NE SHKODER

Kishin mbetur të bllokuar prej 4 ditësh në Dukagjin, por fatmirësisht në ditën e 5-të disa mësues janë transportuar për në Shkodër me një helikopter. Pas mbërritjes në Shkodër, ato u shprehën se kanë përjetuar një situatë të vështirë gjatë këtyre ditëve. Mësuesit kërkuan që Bashkia Shkodër të bëjë ndërhyrje emergjente në zonën e Dukagjinit e vecanarisht në shkollën e Breg-Lumit.

Situata paraqitet kësisoj e vështirë edhe për banorët e zonës së Dukagjinit që përballen me një të ftohtë dhe me dëborën mbi 70 cm.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …