Wednesday , 17 January 2018

ISHP ne Shkoder inspekton sigurine e shendetit ne pune

Inspektoriati Shteteror i Punes ka rritur inspektimet sidomos në drejtim të sigurisë dhe shendetit në punë të punonjësve ndërsa nuk kanë munguar edhe penalizimet për subjektet që nuk kanë marrë masat e nevojshme. Deklarata është bërë nga drejtori I përgjithshëm I ketij inspektoriati Dritan Ylli gjatë trajnimit të zhvilluar në Shkoder me inspektorët e punës mbi “Zbatimin e ligjit të ri të Inspektoriati Shteteror i Punes”.Në metropolin verior është zhvilluar trajnimi me trupën inspektuese te degeve rajonale te Shkodres, Lezhes, Kukesit dhe Dibres per rregulloret e reja te sigurise dhe shendetit ne vendet e punes. Qëllimi  këtij trajnimi ka qënë rritja e aftësisë profesionale pasi është prioritet për të garantuar nje sistem inspektimi te besueshem, profesional dhe efektiv

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

PunonjĂ«sit e kompanisĂ« “Alcable” ose ish-uzina e telave nĂ« qytetin e ShkodrĂ«s nuk po marrin …