ISHPSHSH, rritet numri i personave te siguruar!

Pas deklarats q kryeministri Rama ka br pr biszneset q nuk kan t regjistruar punjonjesit e tyre do ndeshkohen me burg, bizneset n qarkun e Shkodres kan filluar t ndrgjegjsohen pr t ber deklarimin e sakt t punonjesve dhe regjistrimin e tyre brnda t gjitha ligjeve. Ky fakt bht I ditur nga kryeinspektori I i ISHP-se Agim Shimaj.

Duke br krahasim me vititn 2013 Drejtoria Rajonale e Inspektoriatit Shteteror te Punes dhe Sherbimeve Shoqerore Shkoder ka pesuar rritje n regjistrimin e sakt t punonjsve dhe gjithashtu bizneset jane ndergjegjesuar per te bere deklarimet e sakta pasi ISHPSHSH Shkodr inspekton n terren deklarimet e bra nga drejtuesit e bizneseve.

Lexoni dhe kete

U RINDERTUA PAS TERMETIT, PALLATI NE LEZHE I KYÇUR

I inauguruar prej gati 1 muaj nga kryeministri Edi Rama, pallati 88 në lagjen “Skëndërbeg”, …