ISHSH, 200 SHKOLLA, KOPSHTE DHE ÇERDHE NEN KONTROLL

Rreth 200 subjekte, perfshire shkolla, kopshte dhe çerdhe jane ne monitorim nga inspektoriati shteteror shendetesor ne Shkoder. Kryeinspektoria Arsida Tyli tha se kontrollet jane zhvendosur ne terren, ndersa ka patur disa problematika kryesisht ne shkollen e Shirokes dhe ne njesite administrative te cilat kane lageshtire ne ambjente.

Bashkia Shkoder po ashtu mbetet ngerçi i rradhes, duke zmadhuar kete problematike per shkak ted mos nhderhyrjes ne rikonstruksione aty ku eshte enevojshme.

Tyli tha se ka lene detyra specifike ne shkollat qe kane patur probleme, dhe nese nuk permiresohet situata atehere gjobat jane te pa evitueshme, duke paralajmeruar keshtu masa 0 ndaj mungeses se higjenes ne keto institucione.

Lexoni dhe kete

TERMETI DEMTON BANESAT NE SELITE TE KURBINIT

Termeti i një ditë dite më parë ka sjellë dëme ne zonen e Kurbinit.Dy banesa …