Friday , 15 December 2017

ISHSH SHKODER, ASNJE TOLERIM PER SUBJEKTE QE SHKELIN LIGJIN

Kryeinspektoria e komanduar e inspejktoriatit shteteror shendetsor ne Shkoder  Areti BERUKA ka qene e prere me bizneset teksa tha se certefikata e dezinsektimit nuk eshte nje leter qe blihet apo merret pa merite, pasi edhe nese subjektet e disponojne, ne momentin qe ne terrotorin e tyre ka prani te mushkonjave, atehere ky process nuk eshte kryer.

Beruka thote se po kontrollohet edhe cilesia e ujit, ndonese deri me tani nuk rezulton te kete probleme, rrjedhimisht ne po keto standarte eshte edhe akulli.

Dike qene se pjesa me e madhe e subjekteve kane makineri per perpunimin e akullit, ne baze te cilesise se ujit ndodhet edhe cilesia e akullit. Kryeinspektoria ka paralajmeruar masa 0 ndaj bizneseve qe shkelin rregulloret.

Lexoni dhe kete

“DEBATI PER MBROJTJEN E FEMIJEVE NGA DHUNA”

Qëndra e Informimit e Bashkimit Evropian Shkodër organizoi këtë të mërkurë aktivitetin ndërgjegjësues “Debati për …

Abonohu per lajmet e fundit
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Abonohu sot per lajmet me te fundit !
×
×
WordPress Popup Plugin