IZOLIMI VESHTIRESON JETESEN E FAMILJEVE NE NEVOJE

Masat shtërnguese të qeverisë për mbrojtjen nga coronavirusi po japin ndikim negativ për shumë familje që jetojnë në kushte të vështira ekonomike në Bashkinë e Lezhës. Bllokimi i lëvizjes prej disa ditës ka vështiresur jetesen e qytetareve, ndërsa kërkesat për ndihmë janë të shumta sidomos të atyre që janë prekur dhe nga tërmeti i 26-nëntorit 2019.

Qytetaret prezantojnë veshtiresitë që po përballen, duke kërkuar mbështetje për ti kaluar këto ditë të vështira në izolim.

Gjatë 3 diteve të fundit Bashkia Lezhë ka asistuar në ndihma ushqimore 394 familje në vështiresi ekonomike mes të cileve dhe 70 të moshuar që jetojnë të vetmuar, por kërkesat dhe nevojat janë shumë here më të mëdha.

Lexoni dhe kete

54-VJETORI I ANSAMBLIT “ÇIFTELIA”

Në 54-vjetorin e krijimit të ansamblit “ÇIFTELIA”, kreu i Bashkisë Lezhë Pjerin Ndreu zhvilloi një …