Thursday , 6 October 2022

JAVA E VAKSINIMIT TË STUDENTËVE

Vaksinimi i studentëve u bë shkak për shtyrjen me 1 javë të vitit të ri akademik në vendin tonë.

Në Shkodër, 2 qendrat e vaksinimit, tek rektorati i universitetit dhe fakulteti i shkencave të edukimit, do të qëndrojnë të hapura nga e hëna deri të shtunën, nga ora 08:00 deri në 15:30. Vaksinat që po përdoren janë AstraZeneca dhe Sinovax.

Për këtë proçes foli edhe Suida Kuka, drejtore e njësisë vendore të kujdesit shëndetësor Shkodër, e cila theksoi së është vënë në dispozicion grupi vaksinator…

Ndërkohë, ajo që duhet theksuar është se nuk ka një interesim të lartë nga studentët për proçesin e vaksinimit.

Lexoni dhe kete

PROBLEMATIKAT NË RRUGËT E SHKODRËS NGA RESHJET E SHIUT

Teksa IGJEUM ka parashikuar që këtë javë territori të përballet me stuhi e reshje të …