JAVA EUROPIANE E LEVIZSHMERISE, PASTRIM PRANE LUMIT DRIN

Ne diten e katert te Javes Europiane te Levizshmerise, organizata “Eko Mendje” ne bashkepunim me organizatat e tjera ndermorren nismen e rradhes sensibilizuese. Aktiviste dhe nxenes te shkolles “28 Nentori”, sebashku me punonjes te ADZM Shkoder pastruan lumin Drin prane Ures se Bahcallekut, nga mbetjet e ndryshme. Jozef Radi, nje nga aktivistet e “Eko Mendje” kerkon sensibilizimin e qytetareve per t’iu bashkuar ketyre nismave.

Ndersa, pergjegjes sektori i monitorimit prane ADZM Shkoder, Festim Broja, i beri thirrje bizneseve ti mbajne paster lumenjt.

Nismat sensibilizuese do te mbyllen kete te premte me aktivitetin e fundit ne kuader te Javes Europiane te Levishmerise.

Lexoni dhe kete

“RESPEKTIMI I STANDARTIT TE SHQIPES NE TRANSMETIMET AUDIOVIZIVE”

“Respektimi i standartit të shqipes në transmetimet audiovizive” ishte në fokus të një takimi të …