Friday , 22 November 2019

“JAVA EVROPIANE E LEVIZJES”

Ne kuader te “Javes Evropiane te Levizjes” eshte organizuar ne Shkoder nje aktivitet sportive mes shkollave te qytetit. Ne ne pedonalen perpara bashkise Shkoder u improvizuan aktivite sportive, sipas programit te Drejtorise Arsimore rajonale Shkoder, me pjesmarrjen e nxenese nga shkollat e qytetit. Ky aktivitet ka si qellim te nxise femijet dhe adoleshtet qe te merren me shume me sport. Ne “Javen Evropiane te Levizjes” jane  organizuar shume aktivitete sportive mes shkollave, ne minifutbolli, volejboll, atletike dhe  ciklizimit.

Lexoni dhe kete

PROMOVOHET NUMRI 200 I GAZETĂ‹S “UDHA ISLAME”

NĂ« kuadĂ«r tĂ« pĂ«rkujtimit tĂ« 16 nĂ«ntorit 1990, Myftinia ShkodĂ«r organizoi promovimin e numrit 200 …