Saturday , 24 March 2018

JAVA PER PARANDALIMIN E KANCERIT TE QAFES SE MITRES

Nje leksion i hapur eshte organizuar kete te Enjte ne rektoratin e Universitetit te Shkodres. Leksioni u zhvillua nga departamenti i Infermierise se Universitetit te Shkodres dhe Drejtoria e Shendetit Publik Shkoder. Pedagogu Emiliano Pjetri, beri me dije se numri i personave te prekur nga kanceri i qafes se mitres ne Shkoder eshte ne rritje dhe  nje nga shkaqet eshte edhe krijimi i marredhenieve ne cift ne nje moshe shume te re.

Ky aktivitet vinte ne kuader te Javes se Luftes dhe Parandalimit per kancerin e qafes se mitres.

Lexoni dhe kete

SPA & WELLNESS CENTER, INVESTIMI ME I RI NE SHKODER

“Spa & Wellnes Center” eshte nje kompleks i ri me kushtet moderne dhe me standartet …