Friday , 19 January 2018

Jolie i dhuron orŽ 3 milionŽ dollarŽshe Bradit

Angelina Jolie i ka dhuruar bashkŽshortit tŽ saj Brad Pitt njŽ orŽ tŽ rrallŽ qŽ mendohet se kap vlerŽn e plot 3 milionŽ dollarŽve.

Aktorja hollivudiane vendosi qŽ si dhuratŽ martese tíi blinte partnerit tŽ saj prej shumŽ vitesh njŽ 1952 Patek Philippe tŽ Ámuar.

Sigurisht, njŽ shpenzim 3 milionŽ dollarŽsh ŽshtŽ njŽ pikŽ nŽ oqean pŽr Áiftin e aktorŽve pasi mendohet se pasuria e Brad Pitt shkon nŽ 240 milionŽ dollarŽ, ndŽrsa pasuria e Angelina Jolie arrin 145 milionŽ dollarŽt.

Lexoni dhe kete

Kjo e hene, dita me e trishte e vitit!

Dita e sotme ŽshtŽ quajtur ďE hŽna bluĒ dhe konsiderohet si dita mŽ e trishtuar …