Wednesday , 21 March 2018

KADRI YMERI: VIJOJ PUNEN NORMALISHT

Prej ditesh mediat, kryesisht ato te shkruara, kane pasqyruar shkarkimin e drejtorit te DAR Shkoder Kadri Ymeri. Por ne fakt, jo vetem qe nuk eshte shkarkuar por Ymeri ka nisur inspektimin ne cdo shkolle te bashkise Shkoder, me qellim evidentimin e problematikave.

Ymeri ben me dije se ne baze te problemeve te hasura do te hartohen edhe programet te cilat synojne permiresimin e kushteve ne shkolla, por edhe te cilesise ne mesimdhenje.

Pervec inspektimeve ne Shkolla, DAR Shkoder ka udhezuar shkollat 9-vjecare po0r edhe gjimnazet qe te nisinc bashkepunimin me prinderit, me qellim forcimin e rolit te shkolles dhe permiresimin e objektivave vjetore.

Lexoni dhe kete

PROBLEME NE NJESINE ADMINISTRATIVE TE DAJÇIT

Situata e përmbytjeve vijon të mos njohë asnjë përmirësim në territorin e Bashkisë Shkodër. Përkundrazi, …