Saturday , 28 March 2020
Breaking News

KALAJA E SHKODRES, SHUME SHPEJT ME BILETARI ELEKTRONIKE

Shume shpejt, kalaja e Shkodres, do te behet pjese e sistemit te biletarise elektronike. Nje gje e tille u be e ditur nga drejtorja e DRKK-se Shkoder, Majlinda Lacaj. Sipas Lacajt, nje gje e tille do te jete me lehtesisht e aksesueshme dhe e menaxhueshme per biletarine elektronike.

Nderkohe, persa i perket numrit te vizitoreve, Lacaj tha se numerohen rreth 1.617 vizitore ne keto muaj te pare te 2017-es, duke pasur nje rritje me 27%.

Ne lidhje me biletarine elektronike, nje risi tjeter do te jete edhe ndarja ne target-grupe te ndryshme te biletarise persa i perket cmimeve, nderkohe qe ne rritjen e numrit te vizitoreve ne kala ndikojne edhe investimet e kryera ne kete monument.

Lexoni dhe kete

EKSPOZITA “4 N 1” NE GALERINE E ARTEVE SHKODER

2 fotografë dhe 2 piktorë organizuan pasditën e së premtes një ekspozitë në ambjentet e …