Wednesday , 18 July 2018

KALAJA: KJO QEVERI PO E DEMTON SHQIPERINE

Aulon Kalaja aktivist i lëvizjeve qytetare u shpreh se është në mbështetje të kësaj proteste qytetare dhe se kryeministri duhet të marre përgjegjësitë e tij dhe të shkarkoi Ministrin Gjiknuri dhe Ministrin Ahmetaj.

Kalaja ishte i pranishëm në Shkodër në mbështetje të protestës së organizuar kunder TVSH-së për biznesin e vogël dhe kundër arrestimit të 11 kuksianëve.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E TERMINALIT, AUTOBUSET PARKOJNE NE MES TE QYTETIT

Sezoni turistik rrit numrin e turistëve në qytetin e Shkodrës. Shumë turistë vijnë nga vende …