KALAJA: PROJEKTI I LISHËS MË RIKTHEU TEK VOLEJBOLLI

Pas tre vitesh e gjysëm larg volejbollit, Artan Kalaja rikthehet tek sporti i tij i dashur. Ai i është bashkuar projektit të Besnik Lishës tek ekipi i femrave dhe kanë nisur menjëherë nga puna.

Në një intervistë për televizionin Rozafa, Kalaja ka shpjeguar edhe arsyet që e bënë të rikthehet sërish tek volejbolli dhe po ashtu, ka shpjeguar edhe atë se çfarë pritet të ndryshojnë tek ky ekip.

Puna ka nisur dhe tashmë duhet të presim edhe atë se çfarë do të ndryshojë tek volejbolli i femrave në klubin Vllaznia, i cili në këto vitet e fundit ka patur rritje, megjithatë pritet hovi cilësor për ta çuar këtë ekip tek trofetë.

Lexoni dhe kete

TEK VLLAZNIA RIKTHEHET FRIKA E PANDEMISË

Përkeqësimi i situatës së koronavirusit në Shkodër dhe Shqipëri këto 2-3 ditët e fundit ka …