KALIMI I EMIGRANTEVE NE MENYRE TE PALIGJSHME NE MURIQAN

Kalimi i emigrantëve në mënyrë të paligjshme në pikën kufitare të Muriqanit vijon të jetë një problem shqetësues. Në lidhje me këtë problematikë ka reaguar edhe zv/kryeministrja e Shqipërisë, Senida Mesi. Ajo pohon se janë shtuar kontrollet në këtë pikë kufitare.

Ndërkohë, Mesi foli edhe për pikën doganore në Zogaj dhe për atë që është diskutuar në mbledhjen e para pak ditësh mes qeverisë shqiptare dhe malazeze.

Hapja e pikës doganore në zonën e Zogajve të Shkodrës pritet të sjellë impakt pozitiv në marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Malit të Zi.

Lexoni dhe kete

LIRIMI I HAPESIRES PUBLIKE NE PLAZHIN E VELIPOJES

Lirimi i hapësirës publike në plazhin e Velipojës ishte një nga pikat e diskutuara në …