KALIMI I TEATRIT KOMBËTAR NË PRONËSI TË BASHKISË SË TIRANËS, REAGON META

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka depozituar këtë të enjte në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për shfuqizimin e vendimit të Këshillit të Ministrave për kalimin në pronësi të bashkisë së Tiranës, të godinës së Teatrit Kombëtar. Në një dalje për mediat, kreu i shtetit shqiptar tha se ky vendim është anti kushtetues, duke cënuar pasurinë dhe pronën publike.

Ndërkohë, i pyetur se a do jetë në mbrojtje të teatrit, Meta u përgjigj

Presidenti Meta tha se qeveria dhe Bashkia e Tiranës kanë kaluar kufijtë dhe kompetencat duke marrë këto vendime për teatrin.

Lexoni dhe kete

REFORMA ZGJEDHORE, REAGON PËRSËRI ILIR META

Ndërsa publikoi një shkrim të BB-së që thoshte se nga kriza e COVID Shqipëria do …