KAMPIONATI I SHAHUT MES SHKOLLAVE TE BASHKISE SHKODER

E kthyer ne tradite tashme, ashtu si cdo vit, kete te enjte ka startuar Kampionati i Shahut ne qytetin e Shkodres. Nje aktivitet i ndare ne dy dite qe zhvillohet ne Qendren Kulturore te Femijeve Shkoder. Ne diten e pare merrnin pjese vajzat e 32 shkollave te Bashkise Shkoder, ku secila shkolle perfaqesohet me 3 kategori. Ndersa ne diten e dyte, gara do te zhvillohet mes djemve te ketyre shkollave.

Sipas Troshanit, ky aktivitet i sherben zhvillimit te ketyre femijeve, por edhe qytetit te Shkodres.

Kampionati i Shahut organizohet fale bashkepunimit te Qendres Kulturore te Femijeve Shkoder, Bashkise Shkoder dhe Drejtorise Arsimore Shkoder.

Lexoni dhe kete

PIKTURA PER SHTEPINE E TE MOSHUARVE SHKODER

Me rastin e rikonstruksionit të ambjentit të “shtëpisë së të moshuarve” në Shkodër, nxënësit e …