Saturday , 24 March 2018

KANALET KULLUESE, 40% ENDE TE BLLOKUARA

Ndonese jemi ne Fund te muajit maj, rreth 40% e kanaleve kulluese jane ende te papastruara! Kjo u be e ditur nga drejtori i bujqesise ne bashkine shkoder Alban Sekja gjate nje takimi me fermere te njesise administrative Gur i zi.

Fatlum Nurja thote se problematike sipas fermereve mbeten kanalet e para te cilat jane ne administrim te Bordit te kullimit, ndersa mos pastrimi i tyre do te sjelle ulje deri ne 30% te prodhimtarise! Per kete eshte ndermarre nje projekt i cili synon te neutralizoje me baza ligjore kompetencat per pastrimin e kanaleve.

Bashkia Shkoder ka ne administrim 155 kilometer kanale te dyta dhe 575 km kanale te treta!

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …