KANALI NE DOBRAÇ TE RI I PAPASTRUAR PREJ KOHESH!

Kanali ne zonen e Dobracit te Ri ne qytetin e Shkodres eshte lene ne harrese prej kohesh nga pushteti lokal. Ky kanal nuk eshte pastruar prej vitesh dhe ndodhet mes mbetjesh te shumta, te hedhur nga vete banoret dhe bizneset prane tij. Por, situata eshte me shqetesuese ne stinen e veres, teksa era e ketij kanali eshte shume e keqe, duke u kthyer ne shqetesim serioz per banoret e zones. Vete banoret kerkojne nje nderhyrje per pastrimin e ketij kanali.

Banoret shprehen se pastrimi i ketij kanali nuk kerkon ndonje investim te madh, prandaj duhet nje nderhyrje e menjehershme ne te.

Lexoni dhe kete

RRUGA “LODOVIK SARAÇI” MES GROPAVE PREJ KOHESH

Përveç se është kthyer në një vend-parkim automjetesh, kohët e fundit rruga “Lodovik Saraçi” në …