Friday , 3 December 2021

KANDIDATI I PD, BARDH SPAHIA, TAKIME ME BANORËT E KIRASIT

Kandidati per deputet i PD-se ne Qarkun Shkoder, Bardh Spahia, ka zhvilluar nje takim me banoret e lagjes Kiras.

Gjatë bashkëbisedimet me banorët u evidentuan nevojat e menjëhershme për një qeveri që mendon për njërëzit, për zhvillimin ekonomik dhe mirëqënien e familjeve shqiptare.

Spahia u shpreh gjate takimit se rritjen e mireqenies e sjelle vetëm programi PD dhe data 25 Prilli është dita në të cilën do të ndajmë njëherë e mirë të keqen më të mirë, me një qeveri që ka në programin e saj, zhvillimin ekonomik, mirëqënien dhe integrimin europian të Shqipërisë.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …