Friday , 3 December 2021

KANDIDATI I PD, BARDH SPAHIA, TAKIME ME BIZNESIN NË LAGJEN RUS

Kandidati Bardh Spahia eshte takuar me banore dhe biznese te Lagjes Rus ne Shkoder, ku eshte njohur me veshtiresite ekonomike me te cilat perballen sot shkodranet dhe shqiptaret.

Biznesi i vogel ne Shkoder nuk mashtrohet nga premtimet boshe per ulje taksash nderkohe qe cdo kuaj detyrohen te paguajne me shume.

Partia Demokratike ka nje program te qarte per zhvillimin ekonomik te vendit, per taksa te uleta dhe mbeshtetje te biznesit – u shpreh Spahia.

Sipas Spahise, per perfaqesuesit e biznesve si dhe banoret ne zonen e Rusit shpresa e vetme ështe mbeshtetja per Partine Demokratike.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …